top of page

  • nomepin

Раз, два, весела хода!(08.05.24)

Доброго ранку, шановні батьки і діти.

Дістаньте  чарівний мішечок. Запропонуйте дитині  обстежити на дотик та відгадати, яка це річ мотузка. У що можна  перетворити мотузку, як можна використати, на що вона схожа, які викликає асоціації”?

Запитайте що краще для людини їхати чи йти по доріжці?


Проведіть дослідження: по  якій доріжці людина швидше прийде у потрібне місце. Для цього зробіть з мотузки  рівну доріжку, хвилеподібну та зигзагоподібну. Зробіть вимірювання часу та довжини шляху, попросіть дитину пояснити результати. Чому по рівненький доріжці швидше людина потрапляє у потрібне місце?У яких випадках людина обирає інші види доріжок (спіралеподібні, хвилясті, зигзагоподібні? Чому рівних доріжок дуже мало?


Покажіть картину (Прістін Картера Туркус «Мексиканське місто»), обговоріть .


Що ви бачите на картині? Однакові чи різні будиночки на картині? Одноповерхові чи багатоповерхові? Хто може жити в таких будиночках? Де знаходяться ці будинки? Чи помітили дороги на картині?


Заздалегідь приготуйте необхідні для виконання аплікації «Мій будиночок» матеріали, ознайомтесь з інформацію про виконання завдання на порталі, роздрукуйте сторінки-основи для роботи дитини, виріжте деталі (двері, вікна, вазони, балкони). Зверніть увагу на необхідну кількість деталей. Чи доводилося дитині опинятися на незнайомій вулиці?



3 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page