top of page

  • nomepin

Рекомендації на день(18.12.23)

Рухлива гра «Хто швидше?»

Якщо вам потрібно зайняти компанію дітей у домашніх умовах, запропонуйте їм щось на зразок невеликої естафети. З варіантів проходження дистанції використовуйте: ходьбу навпочіпки; прогулянку по кімнаті з повітряною кулькою без торкання його руками; ходьбу з мішечком квасолі (або книгою) на голові; пробіжку з подоланням перешкод (наприклад, не наступаючи на розкладені подушки чи, навпаки, пробіжку листами паперу) тощо.

Дидактична гра «Дай відповідь за хвилину»

Підготуйте список нескладних питань та організуйте спільні ігри дітей вдома, якщо у вас їх двоє чи більше. Запропонуйте постаратися за хвилину дати якнайбільше правильних відповідей на поставлені запитання. Тим самим ви потренуєте швидкість мислення та швидкість реакції. Питання підбирайте з області загальних знань або за темами, які добре знають діти, а також відповідно до теми минулого тижня.

Гра «Сквіггл»

Спочатку дитина малює каракулі та передає лист дорослому. Той із них створює якийсь образ. Потім наш художник доповнює малюнок і просить дорослого продовжити і т. д. Під час гри намагайтеся обговорювати картинки. Запитуйте дитину, що вона намалювала, чи можна допомагати навідними питаннями.

Дитина малює голову, загинає лист і передає дорослому. Той малює тулуб, загинає лист і передає лист назад і т.д.

Трудова діяльність: запропонуйте дитині подоглядати за власним взуттям після прогулянки, протерти його, поставити на полицю.

0 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page