top of page

  • nomepin

Рекомендації на день(01.12.23)

Фізичні вправи на свіжому повітрі: стрибки на обох ногах із просуванням уперед, з обруча в обруч, покладених один біля одного. Стежити, щоб діти енергійно відштовхувались та м’яко приземлялись. Кидання м’яча обома руками у кошик з відстані 2 м.

Творча гра «Придумай ім’я для маленького друга» (котика, песика)

Мета: учити дітей фантазувати, виявляти індивідуальні творчі здібності; розвивати вміння зосереджувати свою увагу, логічно мислити.

Загадайте загадки про домашніх тварин. Дитина повинна відгадати та придумати ім’я для тварини.

По лужку та полонині Все мандрує в кожушині. Навіть влітку одяганку Не лиша вона на ґанку.

(Вівця)

У дворі не ловить ґав, Каже грізно: «Гав-гав-гав!» Пильно дім охороняє, Кицю Мурку захищає, Бачить з буди двір увесь… Хто це, дітки? Звісно,…

(Пес)

Має дуже прудкі ніжки, Наставляє грізно ріжки На великого собаку. Той сховався з переляку. А дасте ви їй травиці, Кухлик чистої водиці — Молочком вас пригостить. Хто вона? Ану скажіть!

(Коза)

На дворі і на току — Скрізь луна : «Ку-ку-рі-ку!» Гордо птах цей походжає , Дуже пишний хвостик має, Шпори, гребінець чарівний. Що за птах цей, дітки?..

(Півень).

Стоїть в стайні, Вівса просить І на собі Хлопців носить.

(Кінь)

Хто пасеться на лужочку Товстобокий, наче бочка? Любить сіном ласувати, Молочко дає малятам. — Будьте, му-му-му, здорові І подякуйте…

(Корові)

Трудова діяльнсіть: дайте дитині завдання навести лад у власній шухлядці, допоможіть їй показавши, як правильно складати одяг.

2 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page