top of page

  • nomepin

Здоров'я та зимові розваги (10.01.24)

-Доброго ранку, діти! Ви вже добре знаєте, як важливо піклуватися про себе, про своє здоров’я. Здорова людина добре себе почуває, вільно рухається, має гарний настрій та може робити багато цікавого. Спробуйте згадати та сформулювати невеличкі правила, що треба робити, щоб бути здоровими.

-Молодці! А чи потрібно дотримуватися якихось певних правил взимку? Адже взимку на вулиці дуже холодно, сніг, буває сильний вітер, від чого можна захворіти!

-Так, в таку погоду особливо потрібно не забувати про вітаміни й тепло вдягатися, адже прогулянки на свіжому повітрі навіть взимку є дуже корисними. Чим ви полюбляєте займатись на вулиці взимку?

Розгляньте коректурну таблицю «Зимові розваги»

-Які предмети чи об’єкти в цій таблиці, на вашу думку можна об’єднати й чому?

-Які зимові види спорту згадуються тут?

-Добре! В наступній вправі веселі пінгвінчики вийшли погуляти, але всі речі переплуталися, допоможи порахувати, чи всім пінгвінам вистачить рукавичок і шарфів?

Математична гра «Порахуй зимові речі»

-А в наступній задачі діти вже зліпили гарних сніговиків, але їм чогось бракує. Допиши пропущені цифри.


-А чи полюбляєте ви кататися взимку на санчатах? Пропоную вам зараз зліпити гарні швидкі саночки та обов’язково побажати, щоб скоро випав сніг й можна було йти кататися.

 -Розминайте ручки та готуйтеся зліпити яскраві санчата.

Пальчикові ігри з олівцем:

Вправа № 1

Візьміть не відточений олівець, затисніть його між долонями й потріть. "Пошуміть біля правого вуха, біля лівого".

Вправа № 2

Поставте лікті на стіл. Візьміть олівець за кінчики трьома пальцями правої руки й трьома пальцями лівої руки та покрутіть його вперед і назад.

   Ліплення «Санчата»



0 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page